Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Antikolás másképpen

Az antikolásnak többféle technikája létezik, ezekről ITT és ITT már olvashattatok. Most egy olyan megoldást mutatunk, amivel több lépésben, mégis egyszerűen alakíthatunk ki rusztikus hatású felületet.

0
Tovább

Szegecselt, stencilezett kiskomód

Ezt a komódot még évekkel ezelőtt vettem egy leértékelés alkalmával, már akkor az azzal a céllal, hogy egy kicsit feltuningoljam. Szemérmellenül olcsó bemutató darab volt, és azonnal lecsaptam rá, tudván, hogy már van ebből a bútorcsaládból két éjjeliszekrénykénk. A tuning ideje most érkezett el, mert nagyjából kezdenek a végleges helyükre kerülni a bútoraink.

0
Tovább

Minden, amit a Dekor Paint Softról tudnod kell!

Már többször mutattunk be a blogon dekorfestékkel átvarázsolt bútorokat, de mivel igen nagy az érdeklődés a festék iránt, ezért most csokorba gyűjtöttük azt a sok hasznos információt, ami a festék helyes használatra vonatkozik és így a szép végeredményt garantálja.

0
Tovább

Szecesszió ihlette falióra

A szecessziós (Art Nouveau, Jugendstil) képzőművészetben megjelenő jellegzetes organikus, kígyózó motívumok, lágy, gömbölyded formák mindig is közel álltak a szívemhez. Ezt a faliórát a szecesszió iránti rajongásom jegyében készítettem, s bár eredetileg ajándéknak szántam, azt hiszem, itthon marad velünk, a férjemmel együtt már mindketten marasztaljuk.

0
Tovább

Teásdobozból díszdobozka

A téli időszakban általában több teát fogyasztunk, és ezzel együtt gyorsabban ürülnek ki a teásdobozok is. Vannak nagyon jól záródó darabok is, ezeket ne dobjuk ki, inkább hasznosítsuk újra!

0
Tovább

Lámpások konzervdobozból

pentart lámpás újrahasznosítás konzervdoboz

Régóta foglalkoztatott ez a téma, mindig is szerettem volna ilyen lámpásokat készíteni. A hosszú téli estéken újra előszedtük kislányommal a témát, és azonnal kedvet is kaptunk az alkotáshoz.

pentart lámpás újrahasznosítás konzervdoboz

0
Tovább

Antikolt felület Vintage Effect Mediummal

Korábban már mutattunk nektek egy technikát arra, hogyan lehet gyertyaviasz segítségével kopottas felületet elérni: IDE kattintva meg is nézhetitek. A gyertyaviasz alkalmazását viszont felváltja a Vintage Effect Medium, amivel sokkal könnyebben is lehet dolgozni!

0
Tovább

Igéző farsangi szemmaszk

A farsang a vízkereszttől (január 6.) hamvazószerdáig, a nagyböjt kezdetéig tartó időszak elnevezése, amelyet hagyományosan a vidám lakomák, bálok, mulatságok, népünnepélyek jellemeznek. Így tehát itt az idő, hogy olyat ötletet mutassunk Nektek, amik ehhez az ünnepi időszakhoz kapcsolódnak.

0
Tovább

Gyerekasztal újragondolva

Pár héttel ezelőtt már bemutattam, miként újítottuk fel a kislányom íróasztalát, és azóta annyira belejöttünk, hogy máris újabb munkába vágtunk bele. Mivel a lányom is nagyon szeret kézműveskedni, művészkedni, eddig is volt egy kis asztalkája a nappaliban, ahol kedvére alkothatott. Ezt mostanra pont ki is nőtte, úgyhogy szükség volt egy nagyobb méretű bútorra.

0
Tovább

Bútorfelújítás csiszolás nélkül? Igen!

Korábban, amikor valaki bútorfelújításba fogott, mindig túl kellett esni a sok munkával és porral járó csiszolási fázison, hisz ezzel lehetett a felületet tökéletesen előkészíteni a későbbi festéshez. Ez persze még ma is áll azokra a bútorokra, amiről a festékréteg pereg, vagy pattogzik róla a lakk, illetve, ha nem egyenletes a felület.

0
Tovább

Mi mindenre jó az akrilfesték egy gyerekszobában?

Most egy olyan gyerekszobát mutatunk, amiben nagyon jópofa ötletek kerültek megvalósításra, és a dizájn ellenére a szoba átalakítása abszolút költséghatékony volt! Hogy mi kell ehhez? Megfelelő alapanyagok és néhány nap kitartó munka...

0
Tovább

Last minute karácsonyi díszek

Az utolsó karácsonyi hajrában, mutatunk Nektek egy egyszerű ötletet, ami nemcsak a fenyőfán mutathat jól, de ajándéknak is remek! Holnapig, még elkészülhet.

0
Tovább

A nagy íróasztal-felújítás

A kislányom (leendő) íróasztalát még az ősszel kezdtük el felújítani, de csak mostanra sikerült blogbejegyzésbe önteni az eseményeket. Tulajdonképpen ez az első olyan igazi bútorfelújítós vállalkozásom, úgyhogy nagy várakozások és izgalmak előzték meg a munkálatokat. De lássuk is akkor szép sorjában...

0
Tovább

Így készíts angyalkás képeslapot!

Nagyon szép karácsonyi képeslapokat lehet venni, de egyik sem ér fel azzal, amit saját magunk készítünk el. Szánjunk rá néhány nyugodt órát és merüljünk el a mixed media technika világában, ahol papírok és a hobbyalapanyagok találkozásából csodás dolgok születhetnek!

0
Tovább

Karácsonyi koszorú különleges technikával

Tudtátok, hogy egy vastagabb irattartó fóliára dekupázsolva akár 3D-s formákat is készíthetünk? Egy nagyon érdekes technikát mutatunk most Nektek, amihez csak egy mécsesre lesz szükség!

0
Tovább

Dombormintás karácsonyfadíszek házi porcelángyurmából

Korábban már megismerhettétek a házi porcelángyurma receptjét, és azt is, hogy mi mindent készíthetünk belőle. Ami most leginkább aktuális, az természetesen a karácsony és az ünnepi témakör. Én ezt a sokoldalú alapanyagot a különleges gélpasztával házasítottam és csillámporral fűszereztem, most pedig részletesen megmutatom, hogyan készültek a saját tervezésű, egyedi karácsonyfadíszeink!

karácsony karácsonyfadísz porcelángyurma házigyurma gélpaszta pentart

0
Tovább

Kontúrozott gömbök

A szétnyitható, többféle méretben is kapható műanyag gömböket sokféleképpen lehet dekorálni. Mutatunk egy nagyon elegáns megoldást, amihez mindössze kontúrozóra, csillámporra, tollakra és szalagra van szükség, viszont annál több kézügyességre!

0
Tovább

Csillogó karácsonyi tányér

Még csak november közepe van, de ez bizony azt is jelenti, hogy hamarosan itt a karácsony. Ilyenkor sok helyen előkerülnek az ünnepi hangulatot idéző kiegészítők, asztaldíszek, mécsesek és gyerták. Sokan már most beszerzik az ajándékokat vagy éppen nekiállnak a saját készítésű ajándékok és dekorációk gyártásának.

0
Tovább

Csináld magad: bútorfestés Dekor Paint festékkel

Emlékeztek, nemrég meséltem, hogy bloggertalálkozón jártam a Pentart termékek bázisán. Kaptam néhány fantasztikus festéket is kipróbálásra. Közülük számomra a legérdekesebb, legcsábítóbb a Dekor Paint Soft névre keresztelt újdonság.

0
Tovább

Festett tökök halloweenre

A tökfaragás a kislányom születése óta hagyomány nálunk, hihetetlenül élvezzük a vicces, ijesztő tökpofák faragását, rendkívüli élmény a számára, nekem meg nagyszerű kikapcsolódás. Idén valami újdonságot is akartam a faragáson kívül, így jött a tökfestés ötlete.

0
Tovább

Te írsz naplót, de olyan igazi kézzel írottat, szépséges könyvecskébe?

Az internet világában egyre ritkább a papírra vetett gondolat, a személyes, titkos naplóírást kiszorítják a nyílt, online blogbejegyzések, amiken keresztül akár több ezer emberrel is megoszthatjuk gondolatainkat. Sőt, már a füzetbe írogatott vagy ragasztott ételreceptek helyett is egyre inkább az online receptes könyveket bújjuk.

0
Tovább

Tedd különlegessé fotóalbumod oldalait!

Többféle olyan ötletet megosztottunk már - akár posztban, akár videóban - amiben a 3D por és szerepelt valamilyen formában. Most egy új felhasználási területen mutatunk alkalmazási technikákat, ami nem más, mint a scrapbook.

0
Tovább

Csináld magad: otthoni munkaállomás

Igen praktikus, ha van az embernek otthon egy külön dolgozószobája, de annak sem kell elkeserednie, akinek nincs. Az otthoni munkaállomás ugyanis lehet a nappali vagy a háló része is akár, és egyáltalán nem kell irodai hangulatot tükröznie, sőt!

0
Tovább

Sajttál deszkavégből

Mire jó egy barkácsolásból megmaradt deszkavég? Készíthetünk belőle mondjuk stílusos sajtkínáló tálat az esti borozás mellé!

0
Tovább

Őszi hangulatú díszítőfestés lépésről lépésre

Itt van az ősz itt van újra... Elővehetjük tehát azokat az őszi motívumokat, és színeket, amikkel a természetben találkozhatunk. Ilyenkor divatos az egyedi bortartók készítése, mi azonban most egy konyhai papírtörlő tartó dekorálását osztjuk meg veletek!

0
Tovább
«
123

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek