Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hokedliből kiskonyha

Ebben a bejegyzésben egy olyan ötletet mutatunk meg Nektek, amit egy kis kreativitással és ügyességgel minden kisgyerekes Anyuka elkészíthet csemetéjének. A saját kézzel barkácsolt kiskonyha kedves meglepetés a piciknek, érdemes kipróbálni!

0
Tovább

Hangulatos mécsestartók

Augusztus végén ugyan elbúcsúztattuk a nyarat, de szeptemberben még lehet az erkélyen vagy a kertben ücsörögni, esténként pedig egy pokróccal betakarózva jókat beszélgetni. A hangulatot pedig fokozhatjuk saját készítésű színes lámpásokkal!

0
Tovább

Ékszerdoboz 3D díszítéssel és decoupage technikával

Az ékszereknek, kiegészítőknek, vagy egyéb apróbb csecsebecséknek mindig kell egy doboz! Olyan, ami jól mutat a komódon, a fürdőszobában, vagy épp a szekrény polcán, amit szívesen nyitogatunk nap mint nap. Akár ajándékba adjuk, akár magunknak készítjük, a sikerélmény garantált lesz!

0
Tovább

Lábtörlő kézzel festett mintával

Találkoztam már korábban néhány lábtörlőfestős projekttel az interneten, s bár nagyon vonzott a megvalósítás lehetősége, mégis tartottam attól, hogy hogyan lehet a mintát egyenletesen, szépen és tartósan felvinni a rücskös, durva felületre. Végül megtaláltam a megoldást a lehető legolcsóbb (590 Ft, 100 Ft-os bolt), szőnyegszerűen puha, lábtörlő személyében.

0
Tovább

Lakásdekoráció: mandalák régi cédékből

A régi, megkarcolódott cédék újrahasznosításáról már többször esett szó itt a blogon, a mozaikozástól kezdve sokféle látványos dolgot készíthetünk a felhasználásukkal. Ma egy különleges lakásdekorációt mutatunk, amelyhez csupán jó minőségű, jól fedő akrilfestékre lesz szükség.

0
Tovább

Öreg komód, nem vén komód - bútorfestés saját kezűleg

Sokféle olyan hobbitechnika létezik, amivel öreges, kopottas hatást tudunk elérni különféle felületeken. A Pentart repedést előidéző termékei lehetőséget adnak a választásra, hogy kisebb, nagyobb, szabályos, vagy szabálytalan repedést szeretnénk-e létrehozni. Az antikolópasztáknak köszönhetően pedig a repedések is különféle árnyalatokban emelhetők ki.

0
Tovább

Nyári divatékszerek saját kezűleg

Nemrég mutattunk Nektek egy különleges, ugyanakkor nagyon egyszerűen elkészíthető karkötőt, aminek dekorgumi alapját sablonnal és pasztákkal díszítve rézhatású felületet kaptunk. Erről ITT olvashattok.

Most egy egészen más stílusú, ugyanakkor szintén egyszerű és mutatós karkötő díszítési technikát hoztunk.

0
Tovább

Színezz bútort akrilfestékkel!

Hogyan lehet egy egyszerű, natúr fa asztalkát a szoba izgalmas elemévé varázsolni? Nem kell hozzá dizájnernek lenni, elég ha bátran bánunk a színekkel és türelmesen festegetünk.

0
Tovább

Régi tálca új ruhája

Hogyan lehet egy régi, unalmas tálcából stílusos antik hatású tálcát készíteni? Nem olyan nehéz a dolog, és nincs is szükség sok alapanyagra! Nézzünk hát szét a padláson, szekrény mélyén, vagy bolhapiacon, szerezzük be a megfelelő darabot és lássunk munkához, hogy aztán ilyen szép tálcáról fogyaszthassuk a délutáni habos kávénkat!

0
Tovább

Elegáns dobozka csecsebecséknek

Ismét egy olyan dolgot mutatunk Nektek, amit kezdők is bátran kipróbálhatnak, mert nem bonyolult, viszonylag hamar elkészíthető, a végeredmény pedig nagyon elegáns, ajándéknak is ideális.

0
Tovább

Mázpaszta, az vajon mi?

A máz hatású viaszpaszta (röviden mázpaszta), egy olyan speciális méhviasz alapú, irizáló pigmenteket tartalmazó paszta, amivel színjátszó hatást érhetünk el bármilyen sötét, ívelt felületet. Bármilyen tárgy mázas kerámia hatású díszítéséhez alkalmas, sőt, akár ékszerkészítéshez is használható.

0
Tovább

Réz hatású karkötő dekorgumiból

A dekorgumit sokféleképpen lehet felhasználni, de gondoltátok volna, hogy egy egyedi divatékszer alapanyaga is lehet? Nyáron tobzódunk a különféle ékszerekben, egy ilyen fémes hatású karkötő tökéletes kiegészítő -pláne ha saját kezűleg készült- sokféle viselet mellé.

1
Tovább

Pecsét dekorgumiból

A dekorgumi az egyszerű külseje ellenére egy igen sokoldalúan felhasználható alapanyag, hisz könnyen vágható, ragasztható, hővel hajlítható és gyerekek is kedvükre alkothatnak belőle. Most egy nagyon jópofa felhasználás módját osztjuk meg veletek, megmutatjuk, hogyan készítsünk belőle nyomdát! Nyáron nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is remek elfoglaltság pólóra, strandruhára, terítőre stb. nyomdázni néhány vidám mintát, szóval ne hagyjátok ki!

0
Tovább

Csináld magad: tablettartó vágódeszkából

Egy nem hétköznapi ötletet mutatunk most nektek, amely praktikus dolog lehet a konyhában, ha pl. egy receptet egy tablet képernyőjéről követtek főzés közben!

2
Tovább

Színezd újra!

Már régi ötlet az evőeszközök nyelének befestése, de aki még nem próbálta, annak megmutatjuk hogyan tudjátok ezt egyszerűen megoldani izgalmas színű akrilfestékkel!

0
Tovább

Csináld magad: kerámiakaspó különleges díszítéssel

Most egy olyan kaspódekorációt mutatunk nektek, amiben többféle technika is ötvöződik, elkészítése mégis nagyon egyszerű! Egyetlen dolgot kell csak betartanunk: a száradási időt! Legyünk tehát türelmesek, a végeredmény miatt mindenképpen megéri...

0
Tovább

Ha nyár, akkor gelato!

Nagyon hirtelen köszöntött ránk a nyár, amit persze cseppet sem bánunk! Jöhet a vízpart, a bikini, a fagylalt, és hogy a hobbyzást is a szezonhoz igazítsuk, bemutatjuk fagyiszíneinket! Ezek az árnyalatok egy fagyizó kínálatában is megállnák a helyüket, persze fogyasztásra nem alkalmasak, annál inkább festésre!

0
Tovább

Repessz és antikolj!

Tárgyak felületét öregíteni, kopottan patinás hatásúvá tenni többféleképpen is lehet. Most egy olyan repesztési és antikolási technikát mutatunk, amelynek eredményeképpen a tárgy felületén finom, hajszálrepedéshez hasonló rajzolat alakul ki.

1
Tovább

Scrapbookozd egyedire noteszed!

Egy sima, egyszerű fedőlapos noteszt könnyedén izgalmassá varázsolhatunk! Ehhez nem kell mást tennünk, csak a megfelelő színeket, anyagokat és technikákat ötvöznünk.

0
Tovább

Selyemfestés kezdőknek

Aki még sosem próbálta a selyemfestést, annak most kedvet hozunk a videónkkal! Olyan egyszerű, kezdőknek szóló technikát mutatunk be, amit gyakorlatilag nem lehet elrontani, sőt nem is kell órákon át pepecselni vele.

0
Tovább

Mire jó a 3D por?

Ahogy a nevéből is adódik a 3D por térbeli díszítések, különlegesen egyedi, kiemelkedő textúrájú felületek létrehozására alkalmas. Ennek sokféle módja van, és mi most összegyűjtöttünk néhányat, amelyek biztosan kedvet hoznak nektek is alkotáshoz!

0
Tovább

Gyermekszoba dekoráció sötétben világító festékkel

Már a neve is izgalmasan hangzik, igaz? A sötétben világítós akrilfesték nem csak nappal színesíti a vele lekent tárgyakat, felületeket, hanem foszforeszkáló hatásának köszönhetően éjszaka is megmutatja magát!

1
Tovább

Újítsd fel a bútorod!

Hogyan lehet egy kopott, már-már menthetetlennek tűnő bútorból különleges lakberendezési tárgyat fabrikálni? Használjuk a megfelelő szerszámokat, szerezzük be a megújításhoz szükséges alapanyagokat, vessünk be hobbi technikákat és legyünk nagyon kitartóak, mert bútort tuningolni sokszor embert próbáló feladat!

0
Tovább

Színes lazúrok és patinás kincsek találkozása

Festeni már biztos mindenki festett, de vajon a lazúrt is próbáltátok már? A lazúrt alapvetően az különbözteti meg a fedőfestéktől, hogy beszivárogva a fába annak erezetét is megmutatja.

0
Tovább

Ajándékozz szívvel-lélekkel…

A saját kézzel készített ajándékokban mindig benne van a törődés, a kreativitás és az idő, amit az elkészítésével töltünk... Mutatunk Nektek egy olyan - minden szülinapi, névnapi alkalomhoz illő - ötletet, ami bár aprólékos munkát igényel, mégis másfél óra alatt összerakható. Ez egy helyes kis sütisdoboz, egy hozzá passzoló üdvözlőkártyával.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek